Fiecare gând reprezintă un nou început, o NOUĂ VIAȚĂ.

Cum poți să-ţi pui amprenta asupra orizonturilor infinite ale conştienţei tale.

Aplică metodele din această carte ori de câte ori vrei să ai succes în privinţa obiectivelor tale! După aplicarea principiilor vei atinge viaţa ca o rază de conştiinţă curată şi creativă. Vei deveni un OM de neoprit şi nelimitat!

Trăieşte o viaţă nelimitată!

Dacă vrei să creşti şi să-ţi pui amprenta asupra orizonturilor infinite aleconştienţei tale, aplică metodele din această carte. Apelează la ele ori de câte ori este necesar pentru a avea succes în proiectele tale! Începe să te cunoşti pe tine ca OM de neoprit şi nelimitat! Fii cine vrei să fii şi alege cu putere pentru tine însuţi, OM Ales!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a pus pe gânduri cu adevărat. M-a făcut să fiu mai atentă la tot ce ce imi doresc și la cum imi transpun dorințele în gânduri. Am descoperit că sunt mult mai puternică decât credeam. Am găsit soluția la multe probleme mai vechi pe care le credeam de nerezolvat.
Gabriela Botici
Mulțumită acestei cărți am început să mă descopăr pe mine, cu bune și rele. Am început să mă accept așa cum sunt și am început să lucrez la un nou viitor pe care-l voi crea acum așa cum vreau doar eu. Mulțumesc frumos pentru sfaturile valoroase care mi-au schimbat modul de a vedea viitorul. Acum știu cine vreau să fiu și știu cum pot să fiu cine vreau!
Ingrid Popescu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627