Gândul tău este lumină şi se propagă în întregul Univers.

Dacă ai curaj, haide în această aventură! Vei descoperi cum poţi să îţi generezi un viitor împlinit.

Vei descoperi că funcţionezi sub incidenţa a trei niveluri pe care dacă nu le aplici în ordinea în care trebuie nu vei avea rezultatele aşteptate. Drumul spre cele mai înalte culmi are legătură doar cu A FI, A DEVENI şi cu A CREA. Descoperă ordinea corectă a acestora şi schimbă-ţi viaţa in bine!

Viaţa ta se va schimba

Vei fi surprins să afli că Legea Universală a Integrităţii funcţionează în aşa fel încât în orice moment şi în orice loc, fiecare om este într-o uniune deplină prin gândurile sale cu acţiunile şi rezultatele pe care le are. Nu există niciodată rezultate neaşteptate, surprinzătoare. Nimic din lumea noastră exterioară nu este separată de lumea noastră interioară. Nu este şi nu va putea fi posibilă o asemenea ruptură datorită integrităţii pe fundaţia căreia e construit Universul în care trăim. Numai responsabilitatea poate genera un viitor împlinit. Funcţionăm sub incidenţa celor trei niveluri A FI, A FACE şi A AVEA. Descoperă ordinea corectă a acestora şi schimbă-ţi viaţa in bine!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a pus pe gânduri cu adevărat. M-a făcut să fiu mai atentă la tot ce ce imi doresc și la cum imi transpun dorințele în gânduri. Am descoperit că sunt mult mai puternică decât credeam. Am găsit soluția la multe probleme mai vechi pe care le credeam de nerezolvat.
Gabriela Botici
Mulțumită acestei cărți am început să mă descopăr pe mine, cu bune și rele. Am început să mă accept așa cum sunt și am început să lucrez la un nou viitor pe care-l voi crea acum așa cum vreau doar eu. Mulțumesc frumos pentru sfaturile valoroase care mi-au schimbat modul de a vedea viitorul. Acum știu cine vreau să fiu și știu cum pot să fiu cine vreau!
Ingrid Popescu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627