“Lumea pe care am creat-o este un proces al gândirii noastre. Nu poate fi schimbată fără a ne schimba gândirea.” Albert Einstein

Cum poți să-ţi descoperi forţa interioară pentru a trăi o viaţă nelimitată! 

Uită-te în jurul tău! Tot ce este în jurul tău a fost cândva un gând al tău. Gândurile tale sunt viaţă, sunt seminţele acţiunilor tale şi arhitectul destinului tău! Lasă-te ghidat de sfaturile din această carte şi vei afla cât de uşor este să-ţi descoperi forţa interioară care va face ca gândurile tale să prindă aripi.

Acţiunile tale vin din gândurile tale

Vei fi surprins să afli că tărâmul pe care se nasc acţiunile este cel al gândului tău! Tot ce este în jurul tău a fost cândva un gând. Hainele cu care eşti îmbrăcat chiar acum sunt rezultatul acţiunilor pe care le-ai luat atunci când ţi le-ai dorit.
Peisajul din jurul tău, casa pe care o ai, maşina pe care o conduci, serviciul pe care îl ai, oamenii cu care îţi petreci timpul, toate respectă aceeaşi regulă a gândului ca sursă a acţiunii. Originea rezultatelor tale este în acţiunile tale şi acţiunile tale vin din gândurile tale. Corpul tău este cel care execută comenzile din lumea ta interioară, traduse în gânduri, acţiuni şi rezultate!
Vei afla că tot ce ai nevoie este ascuns în tine! Lasă-mă să te ajut să-ţi descoperi forţa interioară!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a pus pe gânduri cu adevărat. M-a făcut să fiu mai atentă la tot ce ce imi doresc și la cum imi transpun dorințele în gânduri. Am descoperit că sunt mult mai puternică decât credeam. Am găsit soluția la multe probleme mai vechi pe care le credeam de nerezolvat.
Gabriela Botici
Mulțumită acestei cărți am început să mă descopăr pe mine, cu bune și rele. Am început să mă accept așa cum sunt și am început să lucrez la un nou viitor pe care-l voi crea acum așa cum vreau doar eu. Mulțumesc frumos pentru sfaturile valoroase care mi-au schimbat modul de a vedea viitorul. Acum știu cine vreau să fiu și știu cum pot să fiu cine vreau!
Ingrid Popescu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627