Un set de tarot celebru şi deosebit, iniţiatic şi profund.

The Rider-Waite Tarot Deck, Arthur Edward Waite

Include o broşură cu instrucţiuni şi setul complet de 78 de cărţi de joc color (22 din Arcana Mare şi 56 din Arcana Mică).

Un set magic fascinant, complex şi totuşi simplu, cu multe implicaţii esoterice şi spirituale în arcanele sale destinate atât începătorilor cât şi cunoscătorilor. Intră acum în fascinanta lume a tarotului şi află care este viitorul tău şi cum îl poţi influenţa!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Arta divinaţiei cu ajutorul cărţilor de Tarot Etalarea: Crucea Celtică

Cupele fac de regulă referire la persoane şaten deschis, cu tenul deschis. Bâtele fac referire la persoane blonde sau roşcate, şi la cele cu ochii albaştri. Spadele fac referire la persoanele brunete, eventual grizonate, cu ochi căprui sau chiar albaştri. În sfârşit, Monedele fac referire la oamenii cu părul şi tenul foarte închise. Procedura care trebuie urmată este următoarea: Alege Cartea Principală care desemnează persoana care îşi dă în cărţi sau aspectul care o interesează. Este vorba de cartea cea mai reprezentativă (în experienţa celui care dă în cărţi), nefiind neapărat Magicianul sau Marea Preoteasă menţionate în descrierile divinatorii oficiale. Cartea trebuie plasată în mijloc. Cel care dă în cărţi şi persoana pentru care dă în cărţi trebuie să amestece şi să taie cărţile de trei ori (fiecare). Dacă toate aceste informaţii conduc la o imagine clară, jocul s-a încheiat, şi tot ce trebuie să faci este să formulezi rezultatul. În concluzie, în ceea ce priveşte asocierea tenului, părului şi ochilor persoanei cu cărţile corespondente din cele patru suite, aceasta nu trebuie făcută ad-literam. Poţi la fel de bine să ţii cont de temperamentul persoanei. Spre exemplu, dacă ea este foarte brunetă, dar şi foarte activă, poate că este mai bine să o reprezinţi printr-o carte din suita Spadelor, nu din cea a Monedelor. Pe de altă parte, o persoană blondă, dar foarte indolentă şi letargică ar trebui reprezentată printr-o carte din suita Cupelor, nu a Bâtelor. Această metodă permite obţinerea unor rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt. Acestea sunt cu atât mai bune cu cât cititorul în cărţi este mai înzestrat.

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.