AUTOR VICTORIA FURCOIU 

Până în prezent aceste carți au fost comandate de peste 20 000 de parinți și bunici.

Libraria Vision supune atenției dumneavoastră, colecția de carți educaționale „Scrieri pentru copii, de la bunica”.

Această colecție cuprinde cărţi atractive, amuzante și educative, frumos ilustrate, cu desene colorate și de colorat.

„Ghicitori pentru copii”, prin cele 100 de ghicitori inedite, ajută copiii care le citesc sau le ascultă să-și dezvolte vocabularul, să înţeleagă sensul cuvintelor, iar desenele explicative, colorate şi de colorat, îndeamnă la relaxarea oferită de frumuseţarea culorii.

„Sfaturi educative, deprinderi sănătoase şi bune maniere pentru copii”, după cum sugerează şi titlul, vine în ajutorul copiilor cu sfaturi utile în educaţie, valabile de la primii paşi, acasă, la grădiniţă, la şcoală şi în viaţă.

„Alfabetul vesel”, cuprinde câte o poezioară distractivă, care descrie fiecare literă din alfabet. Pe lângă amuzament, cartea ajută copiii preșcolari să învețe alfabetul și să-și perfecționeze dicția.

„Învățăm să măsurăm timpul”, prezintă o descriere a fiecărei unități de măsură a timpului, de la secundă la mileniu, fiind frumos ilustrată cu desene colorate și de colorat.

„Fabule” cuprinde trei fabule amuzante „Broscuța optimistă”, „Elefănțelul talentat” și „Cioara la concert”, fiecare având o morală cu mesaj educativ pentru copii.

„Să ocrotim planeta!” prin mesajul ei, de mare actualitate, ajută cititorii mici și mari să învețe că ocrotirea mediului înconjutăror este importantă pentru menținerea în siguranță a vieții pe pământ.

”Teatru pentru copii”, din colecția ”Scrieri pentru copii de la bunica”. Cuprinde cinci piese de teatru și o scenetă, foarte amuzante, cu subiecte agreate de către copii, foarte ușor de pus în scenă!

Ce comori se ascund in cele 7 carti?

Comandă acum

Reducerea de 11% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Vă recomand cu mult drag toata Colecția „Scrieri pentru copii, de la bunica” a minunatei doamne Victoria Furcoiu. Cu siguranță, veți face cea mai bună alegere pentru copiii, nepoții sau strănepoții dumneavoastră.
Magda Bacescu
Profesor metodist I.S.M.B. pentru disciplina Arta Actorului-Teatru, Gradul didactic 1, Membru în Comisia Națională de Specialitate.
Dacă dorim cu adevarat, pentru generațiile tinere, să asigurăm un viitor, trebuie să construim astfel de forme educaționale bazate pe acest nou tip de concept existential, în care indiferența sa nu mai constituie exponentul comportamentului nostru. Încă de mic, este necesar să înțelegi ca este absolut necesar sa protejăm cel mai de preț dar: mediul nostru înconjurator.
Mircea Vintilescu
Doctor în Științe, Expert în Protecția Mediului Profesor Universitar

Comandă acum

Reducerea de 11% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.