Calitatea vieții copilului tău este calitatea relației tale cu el!

Cum să vorbești pe înțelesul copilului tău. Metode care fac copiii să-și construiască o viață așa cum o doresc.

Întodeauna, mai există o altă posibilitate, dincolo de ce ai văzut că e posibil.
Descoperă în această carte secretele care te ajută să transformi imposibilul în posibil!
Experiența ta în relația cu copilul tău poate să fie așa cum îți dorești! Depinde doar de tine.
Copiii manifestă în viață și vor transmite mai departe ceea ce există în ei și anume viziunea lor despre viață formată pe baza a ceea ce au experimentat în momentul respectiv. Copiii preiau comportamentele dominante din familie cu foarte mare ușurință. Ei preiau de la tine viziunile tale, comportamentul tău, felul de a vedea evenimentele din viața lui și felul în care îl ajuți să dea semnificație evenimentelor sale.
Recrează evenimentele din viața lui împreună cu el și construiește o relație extraordinară prin care să poți să-l faci să-și conceapă o viață așa cum își dorește.
Nu uita că întotdeauna calitatea vieții copilului tău se bazează pe calitatea relației tale cu el!

Sensibilitatea este singurul sentiment prin care poți ajunge la sufletul copilului tău. Felul în care vă exprimați sentimentele unul față de celălalt este calea spre cucerirea lumii copilului tău și a lumii tale deopotrivă.

Sentimentul de iubire autentic face conexiunea dintre tine și copilul tău. Pornind din iubire orice drum este mai simplu, mai frumos și cu mai multe satisfacții.

Nu uita ca forța universală, în tot ceea ce faci, este IUBIREA!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Am avut o părere NU foarte bună despre mine și întotdeauna m-am considerat o persoană fără noroc în viață. Sfaturile acestei cărți m-au făcut să înțeleg cât de mult am greșit și cum am fugit singură de noroc prin modul meu de gândire. Eram creativă în tot ceea ce făceam mai puțin în dorințele mele ceea ce m-a dus pe un alt drum. Această carte mi-a schimbat modul de gândire!
Cristina Chirițoiu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.