Pornește într-o călătorie pe Tărâmul Posibilităților Neașteptate!

Găsește puterea imensă interioară necesară pentru trecerea tuturor obstacolelor vieții!

Pornește la drum cu sfaturile din această carte și altă lume ți se va deschide la picioare!
Vei învăța puterea sentimentului de recunoștință pentru tot ce ai în viața ta. Vei descoperi ca poți să îți creezi propria imagine pe care vrei să o ai despre tine. Nu trebuie decât să dai la parte tot ceea ce nu-ți folosește și să creezi doar ceea ce îi place sufletului tău.
Vei înțelege că tot ceea ce vezi, cu ochiul liber, este creație. Ideea de familie, de prosperitate, de fericire sunt doar viziunile tale despre cum ai vrea să arate lumea din jurul tău. Este doar o poveste creată de tine.
În orice moment această poveste o poți transforma în povestea pe care tu ți-o dorești!
Nu uita că ești limitat doar în imaginația ta!
Te invit să-ți creezi o viață colorată în care să așezi cum dorești fiecare emoție și persoană și astfel să-ți creezi lumea magică pe care o dorești.

Sensibilitatea este singurul sentiment prin care poți ajunge la sufletul copilului tău. Felul în care vă exprimați sentimentele unul față de celălalt este calea spre cucerirea lumii copilului tău și a lumii tale deopotrivă.

Sentimentul de iubire autentic face conexiunea dintre tine și copilul tău. Pornind din iubire orice drum este mai simplu, mai frumos și cu mai multe satisfacții.

Nu uita ca forța universală, în tot ceea ce faci, este IUBIREA!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Am avut o părere NU foarte bună despre mine și întotdeauna m-am considerat o persoană fără noroc în viață. Sfaturile acestei cărți m-au făcut să înțeleg cât de mult am greșit și cum am fugit singură de noroc prin modul meu de gândire. Eram creativă în tot ceea ce făceam mai puțin în dorințele mele ceea ce m-a dus pe un alt drum. Această carte mi-a schimbat modul de gândire!
Cristina Chirițoiu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.