Recrează-ți povestea de viață așa cum îți dorești!

Descoperă forța imensă existentă în tine și deschide-ți ușile spre noi orizonturi!

Pentru a deschide noi orizonturi trebuie să afli câteva secrete importante pe care deja le ai dar trebuie doar să le accesezi.
Primul secret este să te cunoști în primul rând pe tine, să-ți descoperi puterea imensă din tine care te va ajuta la crearea unei noi viziuni în lumina pe care o dorești.
Al doilea secret este acceptarea a tot ceea ce este în viața ta astăzi, cu bune și rele, cu realizări sau eșecuri. Acceptarea a tot ce există în viața ta este cheia spre creație!
Al treilea secret constă în cultivarea sentimentului de recunoștință față de tot ceea ce există în viața ta. Recunoștința face ca grijile și frica să dispară și să facă loc abundenței de idei constructive care te vor conduce pe un drum nou așa cum îl visezi.
Vei descoperi că ai puteri nemărginite în a crea orice îți dorești!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a făcut să înțeleg cât de important este copilul în viața mea și cât de mult pot să-l ajut în viitorul lui prin modul în care relaționez cu el și prin modul cum privesc toate evenimentele din viața lui. Niciodată nu am crezut că pot fi aceste aspecte atât de importante dar am constatat că am pierdut mult timp prețios necunoscând aceste secrete. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Recomand tuturor părinților.
Cristina Chirițoiu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.