Fii posesorul busolei care orientează viața copilului tău!

Descoperă cele mai mari secrete ale minții copilului tău!

Vei afla că puterea copilului este în el și nu în circumstanțele din viața lui. Aceasta este puterea noastră, o putere imensă de a alege și de a conferi semnificațiile dorite de noi fiecărui eveniment din viața noastră și a lui.
Vei descoperi că în viața copilului tău poți să influențezi percepția evenimentelor prin care trece deoarece nimic în viață nu are semnificație exceptând semnificația pe care tu o creezi.
Vei găsi care este miza vieții copilului tău în fiecare etapă a dezvoltării lui spre viața adultă.
Vei învăța să trăiești sentimentul de recunoștință pentru tot ceea ce apare în viața lui și să te bucuri de fiecare realizare oricât de mică. Bucuria și frumusețea micilor realizări va atrage după sine multe reușite în viața copilului tău.
Prin felul tău de a fi vei coordona busola drumului lui. Fii tu cine vrei să fie copilul tău!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a făcut să înțeleg cât de important este copilul în viața mea și cât de mult pot să-l ajut în viitorul lui prin modul în care relaționez cu el și prin modul cum privesc toate evenimentele din viața lui. Niciodată nu am crezut că pot fi aceste aspecte atât de importante dar am constatat că am pierdut mult timp prețios necunoscând aceste secrete. Dar mai bine mai târziu decât niciodată. Recomand tuturor părinților.
Cristina Chirițoiu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.