Autor Daza El Dreny

Alte informatii: ISBN 978-973-0-30675-0  Nr pagini – 338 

Tipar – Tipografia Vision Print, Brașov, Str. Păltiniș nr.10

Telefon – 0786778627

Lira calatorului. Seria “Marioneta in tenebrele mintii”

Cartea asta s-a scris singură. Nici măcar eu nu aveam habar ce construcție va avea și ce va urma să se întâmple pe parcursul capitolelor. Astfel, pot spune că însăși desfășuratea acțiunii reprezenta o aventură incredibilă chiar și pentru mine. Am avut capitole pe care le simțeam în cap, mă așezam involuntar în fotoliu la scris, curgeau cuvintele prin mine, aveam în minte ideea curentă dar nu-mi aminteam ideea anterioară pe care o scrisesem și nici ideea următoare pe care o voi scrie. Realmente habar n-aveam ce scriu. De fiecare dată reciteam ce am scris și mereu era o revelație. Când reciteam cele scrie de propria mea mână era ca și cum aș fi citit acel text pentru prima dată și nu-l simțeam ca și cum l-aș fi creat eu dar mereu îmi plăcea ce găseam pe pagină și de nenumărate ori aveam senzații de wow! Am avut capitole pe care le-am scris cap – coadă care au fost din prima în variantă finală, nu a trebuit ajustat absolut nimic, nici măcar o singură virgulă cum ar fi capitolele 7, 10 sau 11 dar am avut și capitole care au necesitat luni de zile pentru a fi așezate în formă coerentă și anume ultimele capitole, începând cu capitolul 16 și până la final. Și asta tocmai datorită conținutului lor. Cartea de față face parte dintr-o serie numită Marionetă în tenebrele minții.

Daza El Dreny, noiembrie 2019

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

La fel de ușor, cartea ar putea fi pusă în categoria dezvoltării personale prin terapia povestirii și nu mare mi-ar fi mirarea dacă o mare parte din cei ce vor citi cartea vor simți impulsul de a pune mâna pe foaie și pix și de a scrie... despre tot și despre orice... în final totul are sens, totul are un rost... descoperă-l!
Laura Filimon Practician de Reconnective Healing 8 noiembrie 2019​
Incredibil, psihologie și umor îmbinate, introspecție cu accente de empatie inițiatică și deja vu. Mult din ce scriu, creierul recunoaște din altă viață. Mă ține cu spiritul deschis și conectat, sufletul meu respiră prin ce zice în cărțile sale. Are un stil colocvial pe alocuri dar e plăcut de inteligentă, scrisă în stil montan. Doar oamenii din munți simt asta. E foarte plăcută la dicție de citit, are o limbă inventată de un tălmaci din Neamț, așa îmi pare mie ca și suflet, cartea cu suflet de liră. E foarte dragă cartea, e scrisă de o fetiță cu gândire de om mare trecut prin viață nițel. Impresionant de-a dreptul. Nu am mai citit ceva așa autentic de drăguț. E foarte interesant totul, are logică, vigoare, nerv. Felicitari!”
Rareș Rotărescu Jurist 22 noiembrie 2019

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]
VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.