“Scopul vieţii este de a-ţi potrivi bătaia inimii cu ritmul universului, de a te potrivi cu natura.” Joseph Campbell

Vă invit să vă dezlănțuiți puterea de a fi autentice Forțe ale Naturii, apte de a transforma, de a inspira și de a fi de neoprit!

Secretul dezlănțuirii de sine vine încrustat în propriul nostru ADN. Într-un Univers în continua mișcare e simplu de imaginat cum noi, oamenii, am fost dotați cu toate mijloacele necesare pentru a avansa spre infinitate, cu fiecare fărâmă din Ființa noastră.
Capacitatea noastră de a ne folosi de forțele care ne sunt puse la dispoziție vine din calitatea relației cu noi înșine și implicit cu oamenii din jurul nostru.
Felul în care noi relaționăm cu propria persoană este girantul veritabil al unei vieți fericite și pline de sens. Încrederea de sine deschide orice drum și depășește orice barieră atunci când își găsește întregirea printr-o asumare deplină a responsabilității pentru fiecare detaliu al realității pe care am creat-o.
Momentul în care ne recunoaștem în fiecare fragment din lumea care ne înconjoară, este momentul nașterii noastre ca Forțe ale Naturii.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Nici nu m-am gândit că în noi avem o așa putere imensă. Metodele din această carte m-au făcut să privesc în interiorul meu și să-mi descopăr forța mea interioară. Recomand această carte din tot sufletul meu. Mie mi-a schimbat viața.
Gabriela

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627