“Tu, ca oricare altă ființă din acest univers, meriți dragostea și afecțiunea ta.” Buddha

Atunci când alegi să te iubești așa cum ești și să-ți acorzi valoare, te conectezi la puterea ta lăuntrică și la cea a universului.

Fiecare celulă din care suntem plămădiți este contribuția unei naturi unitare și a unei munci de creație desăvârșite. În fiecare secundă din viața noastră, reînnoirea celulelor noastre și transformările prin care trecem confirmă faptul că nu există bariere de nici un fel în jurul nostru.
Nu există bariere pentru materie, lumină, energie și cu atât mai mult pentru gânduri.
Singurele limite ale vieții noastre sunt limitele puse de noi iar motivul creării acestor limite este pentru a putea gestiona frica noastră de nemărginire.
Momentul în care vom înțelege că atât nemărginirea noastră cât și dorința noastră de a controla lumea își au izvorul în același loc, devine momentul în care ne înțelegem misiunea în această lume.
Parola care eliberează ceea ce suntem noi cu adevărat este acceptarea a cine suntem. Suntem Oameni pe care să-i poți iubi și care să merite iubirea altor Oameni.
Când vom iubi cine suntem și ce am devenit, atunci inevitabil acceptarea ne va transforma viața într-o alee presărată de nestemate.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Am căutat o viață întreagă frumusețea și perfecțiunea și doar acum mi-am dat seama că nu o căutam în locul potrivit. Frumusețea era în mine dar nu am văzut-o niciodată. Această carte mi-a deschis noi orizonturi spre care nu am știut cum să privesc. Recomand cu drag această carte.
Gabriela Botici

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627