„Abia atunci când ea a încetat să se conformeze imaginii convenţionale a feminităţii, a început să se bucure că este femeie.“ Betty Friedan

Feminitatea este calea spre fericire și împlinire deplină! Descoperă cum poți să o activezi!

Să fii femeie înseamnă să ai puterea să creezi și să transformi mediul în care trăiești cu ajutorul iubirii. Învață, cu ajutorul acestei cărți, cum să-ți activezi feminitatea! Cu ajutorul feminității vei străluci iar strălucirea ta le va oferi în mod inconștient și celorlalți din jurul tău strălucire.

Pasi spre o nouă TU!

Te simți rătăcită într-o lume a bărbaților? Este prea mult pentru tine să ai atât roluri feminine cât și masculine pe care singură ți le-ai asumat? Ești obosită? Parcurgi kilometri la nesfârșit și nu ști dacă ești în direcția potrivită? Dacă te oprești din drum ești acuzată de negativism și proastă dispoziție? Tu ai decis să fii și barbat și femeie în același timp. Și asta ți-a adus fericirea?
Ce ar trebui să faci? În primul rând să înțelegi că ești femeie. Apoi să încerci să redescoperi pas cu pas esența ta adevărată, esența feminină, păstrând respectul pentru masculinitatea bărbaților.
Nu fiți curajoase, nu refuzați ajutorul bărbaților deoarece să fii cu adevărat feminină înseamnă să fii purtătoarea valorilor feminine, blândețea și gingășia fiind cele mai importante virtuți.
Dacă și tu te regăsești în aceste situații trebuie să citești această carte. Este o carte deosebită, într-o formă foarte ușor accesibilă, în care sunt prezentate practicile care reconectează femeile cu feminitatea și în care sunt descrise metodele prin care ele pot să o cultive.
Activează-ți feminitatea și pășește spre calea împlinirii.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Recunoștința mea nu are margini. Impărtășesc această minune din viața mea cu voi pentru că această carte a avut un rol important în procesul meu de regăsire a feminității. Această carte vorbește despre puterea și energia feminină, despre minunea și înțelepciunea corpului nostru minunat de femeie…
Maria Petre

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0770757575

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.