“Uneori mi se pare ca nu ești femeie, ci lumina care cade pe flori.” Virginia Woolf

Lipsa feminității este cauza multor probleme. Află cum poți s-o accesezi!

Cu ajutorul sfaturilor din această carte vei descoperi, pas cu pas, care este calea care duce spre o nouă TU, o femeie plină de sensibilitate, de gingășie, de empatie, de dragoste, într-un cuvânt o femeie fericită. Descoperă Calea Feminității!

Feminitatea - o cale a fericirii și a împlinirii depline!

Dacă ești femeie trebuie să citești această carte! Calea Feminității este o carte deosebită despre greșelile pe care le faci zilnic dar pe care nu le realizezi, greșeli care se reflectă în bunul mers al familiei. Prin această carte vei avea ocazia să te reîntâlnești cu tine însăți, cu partea feminină din tine care a așteptat îndelung atenția ta și care s-a ascuns în interiorul tău datorită neatenției tale.
Vei da vina pe viața plină de probleme dar vei vedea că tocmai lipsa feminității tale a condus la majoritatea problemelor din viața ta. Te vei regăsi în unele povești, te vei opune unor adevăruri dar fiecare dintre ele își au rostul lor și dacă le citești în profunzime vei vedea că am dreptate. Vei descoperi, pas cu pas, care este drumul corect care duce spre o nouă TU, o femeie plină de sensibilitate, de gingășie, de empatie, de dragoste, într-un cuvânt o femeie fericită. Multe sfaturi te vor uimi prin simplitatea lor dar cu siguranță te vor ajuta să afli care sunt pașii care te vor conduce spre Calea Feminității, o cale a fericirii și a împlinirii depline.
Drum bun, draga mea! Pășește suav dar cu multă încredere!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Recunoștința mea nu are margini. Impărtășesc această minune din viața mea cu voi pentru că această carte a avut un rol important în procesul meu de regăsire a feminității. Această carte vorbește despre puterea și energia feminină, despre minunea și înțelepciunea corpului nostru minunat de femeie…
Maria Petre

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0770757575

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.