David Deida este un autor de succes și expert de renume internațional în spiritualitatea sexuală, totodată unul dintre cei mai incitanți profesori de spiritualitate și sexualitate ai vremurilor noastre.

Descoperă pasiunea sexuală ca o evadare spre un portal cosmic deschis către minunile iubirii!

Cartea Calea bărbatului superior este o carte îndrăzneață și provocatoare scrisă pentru persoanele care consideră că bărbații și femeile sunt egali din punct de vedere social, economic și politic. Puternic înrădăcinați în acest respect și egalități reciproce sunt pregătiți să celebreze împreună pasiunea sexuală ca o evadare spre un portal cosmic deschis către minunile iubirii.

Iubește cu toată ființa ta

“Calea bărbatului superior” de David Deida este o carte exceptională, despre sexualitate si spiritualitate. Aceasta pătrunde în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților, de la carieră și familie, la femei, intimitate, iubire și spiritualitate, pentru a oferi un ghid practic pentru o viață masculină trăită în integritate, autenticitate și libertate. Calea bărbatului superior necesită un nou tip de curaj. Dacă crezi că ai acest curaj te invit în marea ta aventură, a transformării în barbatul superior. Această carte te învață cum să trăiești deplin, cum să-ți cunoști scopul cel mai profund, cum să oferi darul cu care te-ai născut și cum să te bucuri de sex ca de un portal cosmic deschis către minunile iubirii. Străbătând sfaturile acestei cărți vei stăpâni și vei depăși provocările din partea femeilor, a serviciului și a dorinței sexuale. Îți vei clădi propria cale pe măsură ce evoluezi dincolo de nevoia de a experimenta sau a cunoaște. Încetează să mai aștepți! Simte totul. Iubește cu toată ființa ta. Iubirea și curajul trebuie împletite într-un singur bărbat și apoi transcense în cea mai amplă expresie posibilă a iubirii și conștiinței, care necesită o relaxare profundă în deschiderea infinită a momentului prezent. 

Dacă ești dispus să aloci iubire și curaj vei descoperi, prin această carte, calea bărbatului superior!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Urmând calea descrisă în această carte, am învățat cum să iubesc o femeie și să o ajut să devină plină de viață și plină de fericire, cum să câștig bani făcând ceea ce imi place și cum să stăpânesc arta iubirii sexuale.
Victor Constantinescu
M-a uimit cât de bine înțelege autorul psihologia feminină. Niciodată nu m-am simțit mai înțeleasă. Am aflat că perfecțiunea unei relații stă într-o femeie iubită. Recomand această carte atât femeilor cât și bărbaților.
Gabriela Stefănescu
Această carte m-a ajutat să fiu autentic într-o lume în care realitatea constituie un privilegiu tot mai rar. Recomand tuturor bărbaților care au curajul să facă o schimbare.
Liviu Danciu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.