David Deida este un autor de succes și expert de renume internațional în spiritualitatea sexuală, totodată unul dintre cei mai incitanți profesori de spiritualitate și sexualitate ai vremurilor noastre.

Pătrunde în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților!

Află secretele acestui autor de success și expert de renume international în spiritualitatea sexuală, care oferă sfaturi directe, tehnici de sporire a puterii bărbătești, exerciții fizice și multe altele care să te ajute să trăieștii chiar acum o viață împlinită, fără compromisuri. Pătrunde cu ajutorul acestei cărți în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților, de la carieră și familie, la femei, iubire și spiritualitate.

Te vei cunoaște ca însăși forța vieții!

“Calea bărbatului superior” de David Deida este o carte exceptională, despre sexualitate si spiritualitate. Aceasta pătrunde în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților, de la carieră și familie, la femei, intimidate, iubire și spiritualitate, pentru a oferi un ghid practic pentru o viață masculină trăită în integritate, autenticitate și libertate. Vei afla despre calea bărbatului superior că înseamnă să îți conștientizezi adevărata forță, să fii cine ești cu adevărat în profunzimea ființei tale. Vei ști să îți simți plenar conștiința și să te percepi pe tine însuți drept prezență conștientă, să ajungi să ai încredere în deplinătatea vie a clipei care se manifestă spontan în ființa ta și prin experiențele tale. Vei descoperi capacitatea de a întruchipa această forță a prezenței în privire, în respirație și în acțiunile. Te vei cunoaște ca plenitudinea trezită a momentului prezent, ca însăși forța vieții. Lumea ta va tânji după forța autentică a inimii tale trezite pe care o vei oferi prin intermediul întregului tău corp.

Lasă-te condus pe calea Bărbatului superior! Vei avea numai de câștigat!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Urmând calea descrisă în această carte, am învățat cum să iubesc o femeie și să o ajut să devină plină de viață și plină de fericire, cum să câștig bani făcând ceea ce imi place și cum să stăpânesc arta iubirii sexuale.
Victor Constantinescu
M-a uimit cât de bine înțelege autorul psihologia feminină. Niciodată nu m-am simțit mai înțeleasă. Am aflat că perfecțiunea unei relații stă într-o femeie iubită. Recomand această carte atât femeilor cât și bărbaților.
Gabriela Stefănescu
Această carte m-a ajutat să fiu autentic într-o lume în care realitatea constituie un privilegiu tot mai rar. Recomand tuturor bărbaților care au curajul să facă o schimbare.
Liviu Danciu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.