David Deida este un autor de succes și expert de renume internațional în spiritualitatea sexuală, totodată unul dintre cei mai incitanți profesori de spiritualitate și sexualitate ai vremurilor noastre.

Indrumar spiritual care te învață să faci față provocărilor din partea femeilor, a serviciului și a dorințelor sexuale

Cartea Calea bărbatului superior oferă sfaturi directe, tehnici de sporire a puterii bărbătesti și exerciții fizice care vin în ajutorul bărbaților pentru a trăi o viață împlinită, fără compromisuri. Este o carte care debordează de sinceritate și curaj, discutând deschis sexualitatea puternică laolaltă cu spiritualitatea puternică.

O carte excepțională pentru bărbați!

“Calea bărbatului superior” de David Deida este o carte exceptională, despre sexualitate si spiritualitate. Aceasta pătrunde în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților, de la carieră și familie, la femei, intimidate, iubire și spiritualitate, pentru a oferi un ghid practic pentru o viață masculină trăită în integritate, autenticitate și libertate. Alătură-țe acestui autor de success și expert de renume international în spiritualitatea sexuală, care oferă sfaturi directe, tehnici de sporire a puterii bărbătești, exerciții fizice și multe altele care să te ajute să trăieștii chiar acum o viață împlinită, fără compromisuri.

În această nouă lume, prezența ta ca bărbat — profunzimea conștiinței tale — reprezintă bunul tău cel mai de preț.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Urmând calea descrisă în această carte, am învățat cum să iubesc o femeie și să o ajut să devină plină de viață și plină de fericire, cum să câștig bani făcând ceea ce imi place și cum să stăpânesc arta iubirii sexuale.
Victor Constantinescu
M-a uimit cât de bine înțelege autorul psihologia feminină. Niciodată nu m-am simțit mai înțeleasă. Am aflat că perfecțiunea unei relații stă într-o femeie iubită. Recomand această carte atât femeilor cât și bărbaților.
Gabriela Stefănescu
Această carte m-a ajutat să fiu autentic într-o lume în care realitatea constituie un privilegiu tot mai rar. Recomand tuturor bărbaților care au curajul să facă o schimbare.
Liviu Danciu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.