David Deida este un autor de succes și expert de renume internațional în spiritualitatea sexuală, totodată unul dintre cei mai incitanți profesori de spiritualitate și sexualitate ai vremurilor noastre.

Află cum poți să faci față provocărilor din partea femeilor, a serviciului și a dorințelor sexuale

Află din această carte cum să te descoperi! Simțind totul vei ști cine ești și te vei cunoaște ca plenitudinea trezită a momentului prezent, ca însăși forța vieții. Femeia iubită și lumea ta tânjeșc după forța autentică a inimii tale trezite! Trăiește o viață împlinită, fără compromisuri. Urmează calea bărbatului superior!

Profunzimea conștiinței tale reprezintă bunul cel mai de preț

“Calea bărbatului superior” de David Deida este o carte exceptională, despre sexualitate si spiritualitate. Aceasta pătrunde în profunzimile celor mai importante probleme din viața bărbaților, de la carieră și familie, la femei, intimidate, iubire și spiritualitate, pentru a oferi un ghid practic pentru o viață masculină trăită în integritate, autenticitate și libertate. Vei descoperi că în această nouă lume, prezența ta ca bărbat — profunzimea conștiinței tale — reprezintă bunul tău cel mai de preț. Vei afla despre calea bărbatului superior că este calea privirii, a respirației și a scopului profund.  Ea reprezintă calea cultivării încrederii depline în realitatea pe care o trăiești chiar acum. Descoperă din această carte cum să te descoperi în simțiri! Simțind totul vei ști cine ești și te vei cunoaște ca plenitudinea trezită a momentului prezent, ca însăși forța vieții. Femeia iubită și lumea ta tânjeșc după forța autentică a inimii tale trezite!

Alege calea bărbatului superior!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Urmând calea descrisă în această carte, am învățat cum să iubesc o femeie și să o ajut să devină plină de viață și plină de fericire, cum să câștig bani făcând ceea ce imi place și cum să stăpânesc arta iubirii sexuale.
Victor Constantinescu
M-a uimit cât de bine înțelege autorul psihologia feminină. Niciodată nu m-am simțit mai înțeleasă. Am aflat că perfecțiunea unei relații stă într-o femeie iubită. Recomand această carte atât femeilor cât și bărbaților.
Gabriela Stefănescu
Această carte m-a ajutat să fiu autentic într-o lume în care realitatea constituie un privilegiu tot mai rar. Recomand tuturor bărbaților care au curajul să facă o schimbare.
Liviu Danciu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.