Susan Jeffers, supranumită „Regina Dezvoltării Personale” de ziarul The Times din Marea Britanie, este considerată una dintre cele mai importante autoare de dezvoltare personală din literatura mondială.

Teama te împiedică să te bucuri de viața pe care ți-ai dori-o?

Te-ai întrebat cum ar fi să trăiești fără teamă măcar o clipă? Îți dorești o viață în care gândurile tale să fie pline de speranță iar îndoiala să nu existe? Îți recomand acest ghid de dezvoltare personală, care, prin tehnicile dinamice pe care le recomandă și prin ideile profunde pe care le explică, te va ajuta să scapi de temerile din viața ta și să trăiești o viață liniștită plină de încredere și iubire.

Lasă sfaturile din bestsellerul ce a schimbat viaţa a milioane de oameni să te ajute și pe tine!

Majoritatea oamenilor sunt setați să fie dominați de teamă. Dacă te lași influențat de teamă experimentezi automat o stare de neajutorare, de depresie, indicatori care-ți semnalizează că gândirea ta nu funcționează așa cum ar trebui. Oprește teama și încarcă-te doar cu lucruri pozitive care-ți vor deschide noi orizonturi spre lumi la care nu ai avut curajul să visezi! Învață cum să o stăpânești cu ajutorul sfaturilor acestei cărți care-ți vor trezi sufletul curajos și te va învăța cum este să trăiești fără temeri și să te bucuri de o viață creativă, traită în fericire și iubire. Asimilează în rutina ta zilnică tehnicile simple descrise de autoare, astfel încât ele să devină parte din modul tău de viață. Purifică-ți gândirea de tot ceea ce este fals și inutil, eliberându-te de tot ceea ce este negativ în viața ta. Învață să scapi de temerile din viața ta și să trăiești o viață liniștită plină de încredere și iubire. Pornește fără TEAMĂ spre visurile tale cu ajutorul bestsellerului ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Dacă ei au reușit și TU vei reuși!

Daca vei citi cartea, vei descoperi:

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Este o carte reconfortantă ce îți ridică moralul. Are multe sfaturi care m-au făcut să îmi dau seama că de cele mai multe ori mi-am facut inutil griji și am avut temeri total neîntemeiate.
Cristina
Mi-a lăsat mintea limpede, fără temeri, loc în care pot aduna acum doar gânduri pozitive și pline de iubire.
Gabriela Botici
Recomand cu drag tuturor si mentionez ca această carte a jucat un rol deosebit de important în amplificarea puterii mele personale.
Mitrofan Igor

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.