Susan Jeffers, supranumită „Regina Dezvoltării Personale” de ziarul The Times din Marea Britanie, este considerată una dintre cele mai importante autoare de dezvoltare personală din literatura mondială.

Pornește fără TEAMĂ spre visurile tale cu ajutorul bestsellerului ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Una dintre cele mai mari provocări ale tuturor timpurilor a fost și este teama. Este dușmanul nostru invizibil cu care ne luptăm și pe care cu greu îl putem învinge dacă nu cunoaștem ce il face invincibil dar și ce îl poate nărui. Dr. Jeffers te învață cum să devii puternic în fața tuturor temerilor tale și cum să te bucuri de o viață creativă, trăită în fericire și iubire.

Transformă teama, indecizia și mânia în CURAJ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE!

Una dintre cele mai mari provocări, este teama. Teama de vorbitul în public, teama de a lua decizii, teama de schimbare a slujbei, teama de singurătate, de bătrânețe, de pierderea unei persoane dragi.  Mintea noastră este guvernată în permanență de teamă. Trebuie să spui: STOP! Nu acesta este modul în care vrei să trăiești! Trebuie să trăiești liber și să îți transformi teama, indecizia și mânia în CURAJ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE! Tehnicile descrise în această carte te ajută să înfrunți valurile vieții și să faci în sfârșit schimbările mult așteptate în fiecare aspect al existenței tale: munca, bani, relații, iubire, dependențe, suferințe sufletești sau trupești, stres și griji cotidiene. Asimilează în rutina ta zilnică tehnicile simple descrise de autoare, astfel încât ele să devină parte din modul tău de viață. Purifică-ți gândirea de tot ceea ce este fals și inutil, eliberându-te de tot ceea ce este negativ în viața ta. Pornește fără TEAMĂ spre visurile tale cu ajutorul bestsellerului ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Dacă ei au reușit și TU vei reuși!

Daca vei citi cartea, vei descoperi:

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Este o carte reconfortantă ce îți ridică moralul. Are multe sfaturi care m-au făcut să îmi dau seama că de cele mai multe ori mi-am facut inutil griji și am avut temeri total neîntemeiate.
Cristina
Mi-a lăsat mintea limpede, fără temeri, loc în care pot aduna acum doar gânduri pozitive și pline de iubire.
Gabriela Botici
Recomand cu drag tuturor si mentionez ca această carte a jucat un rol deosebit de important în amplificarea puterii mele personale.
Mitrofan Igor

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.