Susan Jeffers, supranumită „Regina Dezvoltării Personale” de ziarul The Times din Marea Britanie, este considerată una dintre cele mai importante autoare de dezvoltare personală din literatura mondială.

Învinge teama, ieși din starea ei și alege să fii mai mult decât ești!

Ieși din starea de teamă și alege să devii mai mult decât ești! Identitatea ta reală este colosală! Indiferent de ce te temi, această carte îți va oferi o înțelegere și instrumentele necesare pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de a face față oricărei situații.

Bestsellerul ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Dacă ai luat această carte în mână înseamnă că nu ești mulțumit cu locul tău din viață, din acest moment, înseamnă că dorești să schimbi ceva, dar până acum nu ai reușit. Indiferent cu ce circumstanțe te confrunți, cu siguranță ești pregătit să începi să îți schimbi viața. Nu îți pot promite că această schimbare va fi una ușoară dar piedicile apărute nu trebuie să te împiedice să progresezi. De-a lungul călătoriei tale, facilitată de acestă carte, te vei familiariza cu multe idei noi, cu exerciții și cu alte metode care te vor ajuta să explorezi complexitatea temerilor tale și implicit să le faci față. Sfaturile acestei cărți vor trezi din tine sufletul curajos și te va învăța cum este să trăiești fără temeri și să te bucuri de o viață creativă, traită în fericire și iubire. Nu pierde bestsellerul ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Dacă ei au reușit și TU vei reuși!

Daca vei citi cartea, vei descoperi:

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Este o carte reconfortantă ce îți ridică moralul. Are multe sfaturi care m-au făcut să îmi dau seama că de cele mai multe ori mi-am facut inutil griji și am avut temeri total neîntemeiate.
Cristina
Mi-a lăsat mintea limpede, fără temeri, loc în care pot aduna acum doar gânduri pozitive și pline de iubire.
Gabriela Botici
Recomand cu drag tuturor si mentionez ca această carte a jucat un rol deosebit de important în amplificarea puterii mele personale.
Mitrofan Igor

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.