Susan Jeffers, supranumită „Regina Dezvoltării Personale” de ziarul The Times din Marea Britanie, este considerată una dintre cele mai importante autoare de dezvoltare personală din literatura mondială.

Transformă-ți frica, indecizia și mânia în CURAJ, ÎNCREDERE ȘI IUBIRE!

Te invit să descoperi cel mai pragmatic ghid pentru amplificarea puterii personale. Va trezi din tine sufletul curajos și te va învăța cum este să trăiești fără temeri și să te bucuri de o viață creativă, trăită în fericire și iubire.

Bestsellerul ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Te temi să iei decizii… să îi ceri șefului tău o marire de salariu… să ieși dintr-o relație care nu te satisface… sau să iți planifici viitorul? Indiferent de ce te temi, aceasta este șansa ta să ieși odată pentru totdeauna din aceasta stare. Prin acest ghid al dezvoltării personale, dr. Susan Jeffers ne inspiră pe toți prin tehnicile dinamice pe care ni le recomandă și prin ideile profunde pe care ni le explică și care au ajutat nenumărați oameni să scape de temerile lor și să își continue progresul. Cu inteligență și umor, dr. Jeffers te învață cum să devii puternic în fața tuturor temerilor tale și cum să te bucuri de o viață creativă, trăită în fericire și iubire. Nu pierde bestsellerul ce a schimbat viaţa a milioane de oameni!

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Este o carte reconfortantă ce îți ridică moralul. Are multe sfaturi care m-au făcut să îmi dau seama că de cele mai multe ori mi-am facut inutil griji și am avut temeri total neîntemeiate.
Cristina
Mi-a lăsat mintea limpede, fără temeri, loc în care pot aduna acum doar gânduri pozitive și pline de iubire.
Gabriela Botici
Recomand cu drag tuturor si mentionez ca această carte a jucat un rol deosebit de important în amplificarea puterii mele personale.
Mitrofan Igor

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.