Gândul este puntea ce uneşte omul cu Universul.

Vei afla cum poți face posibil un nou trecut, cum să alegi să păşeşti într-un nou prezent si prin asta într-un viitor imaculat.

În această carte te vei descoperi pe tine, vei descoperi că felul în care generezi realitatea din jurul tău s-a transformat în lumina unei dimensiuni nou adăugate în viaţa ta: Posibilitatea de a trăi o viaţă nelimitată! Vei fi uimit de sesiunea ta de creaţie!

Descoperă lumea în care trăieşti!

Te provoc să-ți urmăreşte cu atenție viața. Privește cum ea se transformă zilnic,pe măsură ce faci alegerile de fiecare moment.

Aplică metodele din această carte și vei avea puterea să păşeşti cu curaj în viaţă, vei avea curajul să ceri o întâlnire cu destinul tău și să renunţi la deprinderile de care te-ai plictisit. Vei putea să te bucuri de noul EU cu fiecare pas pe care-l faci și să fii în acţiunea care te reprezintă cel mai bine, pentru că acela este singurul loc în care libertatea ta de expresie se află în miraculoasa armonie. Vei putea să-ți creezi o putere nouă în care orice este posibil.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a pus pe gânduri cu adevărat. M-a făcut să fiu mai atentă la tot ce ce imi doresc și la cum imi transpun dorințele în gânduri. Am descoperit că sunt mult mai puternică decât credeam. Am găsit soluția la multe probleme mai vechi pe care le credeam de nerezolvat.
Gabriela Botici
Mulțumită acestei cărți am început să mă descopăr pe mine, cu bune și rele. Am început să mă accept așa cum sunt și am început să lucrez la un nou viitor pe care-l voi crea acum așa cum vreau doar eu. Mulțumesc frumos pentru sfaturile valoroase care mi-au schimbat modul de a vedea viitorul. Acum știu cine vreau să fiu și știu cum pot să fiu cine vreau!
Ingrid Popescu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627