Imediat ce iei o decizie, Universul conspiră ca să o transforme în realitate – Ralph Waldo Emerson

Descoperă cum poate un cuvânt să transforme o lume!

Vei afla cum un singur cuvânt, care e prezent în mintea noastră atunci când acţionăm, ne poate transforma viaţa! Este doar un cuvânt care transformă o lume!

Aşa că, declară-ţi scopul, extinde-ţi intenţia şi explorează felul în care poate arăta viitorul tău posibil, respectând metodele descrise în această carte.

Complexitatea minţii noastre este infinită

Venim pe Pământ cu o putere inimaginabilă şi singura noastră misiune aici este să descoperim şi să acceptăm cu adevărat că suntem posesorii acelei puteri. Acceptarea a ceea ce suntem cu adevărat ne deschide drumul puterii, aşa încât ajungem să devenim propriile noastre gânduri, valori şi scopuri. Universul distinge instantaneu natura misiunii noastre şi orientarea intenţiilor noastre, prin intermediul Legii Integrităţii care crează o legătură de nezdruncinat. Complexitatea minţii noastre este infinită şi are abilităţi nemărginite de a crea realitatea în funcţie de informaţiile primite prin simţuri. Momentul în care ne descoperim şi ne acceptăm pe noi înşine ca responsabili şi creatori a tot ceea ce suntem va uni premisele realizării unor lucruri uimitoare. Puterea noastră de a crea va produce nu numai viitorul şi rezultatele pe care le dorim, dar şi circumstanţele care trebuie îndeplinite pentru a face acel viitor posibil.

Ce vei descoperi

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

Ce spun ceilalți

Această carte m-a pus pe gânduri cu adevărat. M-a făcut să fiu mai atentă la tot ce ce imi doresc și la cum imi transpun dorințele în gânduri. Am descoperit că sunt mult mai puternică decât credeam. Am găsit soluția la multe probleme mai vechi pe care le credeam de nerezolvat.
Gabriela Botici
Mulțumită acestei cărți am început să mă descopăr pe mine, cu bune și rele. Am început să mă accept așa cum sunt și am început să lucrez la un nou viitor pe care-l voi crea acum așa cum vreau doar eu. Mulțumesc frumos pentru sfaturile valoroase care mi-au schimbat modul de a vedea viitorul. Acum știu cine vreau să fiu și știu cum pot să fiu cine vreau!
Ingrid Popescu

Comandă acum

Reducerea de 30% expiră în mai puțin de:

[scarcitybuilderx id="1"]

VisionPrinting.ro | Toate drepturile rezervate.

 

Date de contact:

Email: carte@visionprinting.ro

Telefon mobil: 0786778627